Om selskapet
OSLO BAKERI AS er et norsk aksjeselskap. Det ble stiftet 17. november 2021 og registrert 4. februar 2022. Det holder til i Grenseveien 73A, OSLO. OSLO BAKERI AS er MVA-registrert. Selskapets hovedaktivitet er produksjon av brød og ferske konditorvarer. Selskapet har 17 registrerte ansatte.
Offisiell foretaksinformasjon
Vedtekstfestet formål
Fremstilling/salg av brød og søte kaker/varer og andre produkter somnaturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskapermed lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måtegjøre seg interessert i andre foretagender.
Juridisk navn
OSLO BAKERI AS
Org nr
928676625
Registreringsdato
2022-02-04
Stiftelsesdato
2021-11-17
Selskapsform
Aksjeselskap
NACE-bransje
Produksjon av brød og ferske konditorvarer
Sist innsendt årsregnskap
2023
Antall ansatte
17
Adresse
Grenseveien 73A, 0663 OSLO
Postadresse
-Hjemmeside
-Telefon
-E-post adresse
-Registrert i
MVA
Foretaksregisteret2022-02-04
Frivillighetsregisteret
NAV aa-registeret
Partiregisteret
Kilde: Brønnøysundregistrene, sist oppdatert 12.07.2025
Eiendomsinformasjon
Forretningsadresse
Grenseveien 73A, 0663 OSLO
Gårdsnummer
130
Bruksnummer
78
Alle bedrifter på denne adressen:
Breddegrad:59.917842
Lengdegrad:10.797887
Koordinatsystem:EPSG:4258
Kilde: Kartverket & BRREG, sist hentet 12.07.2025
Utforsk andre selskaper
SALTDAL KOMMUNE TEKNISK DRIFT
Org nr974 791 633
BEIARN KOMMUNE HELSE- OG SOSIALADMINISTRASJON
Org nr974 791 587
SØRFOLD KOMMUNE HELSEADMINISTRASJON
Org nr974 791 706
TERJE MATHISEN D-4
Org nr974 936 348
LAVANGEN KOMMUNE LOABÁGA SUOHKAN HELSE OG SOSIALETATEN
Org nr974 792 486
LAVANGEN KOMMUNE LOABÁGA SUOHKAN KULTURADMINISTRASJON
Org nr974 792 494
VÆRØY KOMMUNE HELSE- OG SOSIALADMINISTRASJON
Org nr974 791 978
BJARNE OSLAND
Org nr974 942 011
BØ KOMMUNE TEKNISK AVDELING
Org nr974 792 141
STATHELLE GLASS-SERVICE AS
Org nr951 415 405
TRÆNA KOMMUNE SEKTOR FOR HELSE OG SOSIAL
Org nr974 791 463
BODØ KOMMUNE BYUTVIKLING
Org nr974 790 947
Data fra Brønnøysundregistrene. Klikk på et selskap for å se mer informasjon.